Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

INFORMACIÓ I SENSIBILITZACIÓ

Com abordar el Càncer Infantil

La importància de donar a conèixer la seva realitat

La nostra experiència ens ha fet veure que cal donar a conèixer tot el que suposa aquest procés per tractar-lo amb serenor i realisme. Per això oferim sessions de formació i informació a la ciutadania i a diferents col·lectius del món educatiu.

Algunes de les accions que duem a terme són:

Xerrades de sensibilització als centres educatius adaptant-les a les edats de les estudiants i donant a conèixer la realitat del càncer infantil així com fomentant la participació social a través del voluntariat.

Projecte “Posa’t la Gorra!” a les escoles, en la que a través d’aquesta campanya oferim materials per treballar la realitat del càncer infantil a l’aula i s’anima a les escoles a implicar-se amb la nostra entitat.

Participació en treballs de recerca així com treballs de fi de Grau o fi de Màster.
Possibilitat de tutoritzar alumnes de pràctiques sota conveni amb la Universitat corresponent.

Participació en sessions de Màster i Postgrau explicant la tasca que desenvolupem des de l’entitat, la seva filosofia i els projectes més destacables.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES