Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

CAMPANYA BARCELONA HOTEL GAMES 2023

El càncer no hauria de  jugar amb la seva vida

I així i tot...

Nens pintant Games 2023

Cada any es diagnostiquen al voltant de 1000 nous casos a l’estat espanyol.

Nens jugant

I a Catalunya se’n diagnostiquen 250 que se sumen als que ja estan en tractament.

CAMPANYA BARCELONA HOTEL GAMES 2023

Que faries per deixar el càncer infantil fora de joc?

Quan es tracta dels nostres fills i filles, faríem qualsevol cosa per boja o inimaginable que pogués semblar. Això és el que es van plantejar fa 35 anys, un grup de pares i mares que van viure aquesta situació i junts decidiren fer tot el que tenien a l’abast per posar remei a les mancances que van haver de fer-hi front. Amb els anys, es van assolir moltes fites, entre elles s’hi troba “La Casa dels Xuklis”, una casa d’acolliment on les famílies puguin viure en un entorn estable, de manera gratuïta mentre duren els tractaments als hospitals referents de Barcelona.

AMB TU HO FEM POSSIBLE!

Mare+Nena Games 2023

En el darrer any, AFANOC ha realitzat 1126 serveis a les famílies, que es tradueix a 3828 beneficiaris.

Casa Xuklis Hotel Games 2023

Els darrers 10 anys, La Casa dels Xuklis ha realitzat més de 2000 acolliments a les famílies.

”Quan van diagnosticar la meva filla, el món se’m va enfonsar. Però mai vaig imaginar que seguiria jugant, estudiant i fent noves amistats durant el tractament. La Casa dels Xuklis ho va fer possible” – Miguel, pare de la Carlota.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES