Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

EXPOSICIÓ

Exposició “Posa’t la Gorra!” 20 anys sensibilitzant

Arribem als 20 anys del “Posa’t la Gorra!” fent memòria a través d’una exposició retrospectiva que segueix reivindicant suport a una malaltia que afecta moltes famílies.

L’exposició fa un recorregut fotogràfic dels últims 20 anys d’aquesta campanya que fa de nexe entre el càncer infantil, les famílies i la societat a través de la gorra amb l’objectiu de normalitzar la malaltia. L’exposició, de caràcter itinerant, recorre diferents espais emblemàtics de la nostra ciutat amb l’objectiu de continuar fent visible la realitat del càncer infantil.

Va iniciar el seu recorregut a La Casa dels Xuklis per després instal·lar-se al hall de l’hospital Maternoinfantil de la Vall Hebron i a partir del 22 de març fins al 3 de maig podrà visitar-se a l’Institut Català d’Oncologia (ICO).

La campanya ha comptat sempre amb el suport dels hospitals referents en tractaments oncològics, ja que l’AFANOC hi té presència des del 2003.

Amb motiu de l’arribada de l’exposició a l’Institut Català d’Oncologia (ICO), la Dra. Candela Calle Rodríguez, directora General; el Dr. Josep Sánchez de Toledo i Codina, director de Relacions Institucionals i el Dr. Josep María Borrás Andrés , director Pla Director d’Oncologia, han volgut deixar el seu testimoni sobre la campanya.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES