afanoc_logo_header-270x82-CA

Web Oficial de l’Associació de Familiars
i Amics de Nens Oncològics de Catalunya
(AFANOC)

#RPX XUKLIS URBAN FESTIVAL

Pàgina inicial/#RPX XUKLIS URBAN FESTIVAL
Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.

Seguint escrupolosament totes les mesures de seguretat que marca la normativa COVID-19, hem pogut treballar per poder oferir una gran tarda de música en viu. El pròxim 04.06.21 a les 19h ens trobarem en un espai tan emblemàtic com és el Sant Jordi Club.

I ho farem amb 5 grans artistes han volgut estar amb nosaltres:

ELANE – MUCHO MUCHAHO – SOFIA GABBANA – FRANK-T – SANTA SALUT

Les entrades, que tenen un cost de 20€, es poden comprar aquí

Per tal de poder garantir la seguretat de tothom, s’hauran de respectar les mesures sanitàries vigents, com són l’ús obligatori de la mascareta i mantenir la distància de seguretat establerta.

L’aforament serà limitat, i s’haurà de seguir els concerts des del lloc corresponent. L’organització disposarà de gel hidroalcohòlic per tothom.

Volem agrair molt especialment a B:SM – Palau Sant Jordi la cessió de l’espai, així com l’ajuda i totes les facilitats posades des del moment que els vam explicar el projecte, igualment a totes les empreses i administracions que han decidit acompanyar-nos en aquesta campanya.

Tenim moltes ganes de veure-us després de tant de temps, i de poder tornar a compartir una gran nit de música amb tots vosaltres. En nom de #rockpelsxuklis i AFANOC us volem donar les gràcies per tornar a ser, i pel vostre suport en aquests moments tan difícils per a tothom.

Ara més que mai necessitem garantir la gratuïtat dels serveis a les famílies!

#rockpelsxuklis – Música pels joves amb càncer

Go to Top