SOM TRANSPARENTS
VULL AJUDAR
FES-TE SOCI/A
BOTIGA SOLIDÀRIA
afanoc_logo_header-270x82-CA

Web Oficial d’AFANOC

Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya.

#RPX Salamandra

Pàgina inicial/#rpx/#RPX Salamandra
Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.

Seguint escrupolosament totes les mesures de seguretat que marca la normativa COVID-19, hem pogut treballar per poder oferir una gran tarda de música en viu. El pròxim 18.04.2021 a les 20:45h ens trobarem en un espai tan emblemàtic com és la sala Salamandra.

I ho farem amb la banda tribut que ha volgut estar amb nosaltres:

  • Querencia Animal – Tribut a El último de la fila

Les entrades, que tenen un cost de 12€, es poden comprar a través de la pàgina web
ENTRADES

Per tal de poder garantir la seguretat de tothom, s’hauran de respectar les mesures sanitàries vigents, com són l’ús obligatori de la mascareta i mantenir la distància de seguretat establerta.

La sala és un local de 1000 m2 amb ventilació forçada, amb capacitat per a 800 persones i només oferim 100, localitats, compleix totes les normatives en matèria de seguretat covid, contraincendis i sortides d’emergència. L’aforament serà limitat, i s’haurà de seguir els concerts des del lloc corresponent.

Volem agrair molt especialment a la sala Salamandra per la cessió de l’espai i també a l’Ajuntament de l’Hospitalet per totes les facilitats posades des del moment que els vam explicar el projecte.

Tenim moltes ganes de veure-us després de tant de temps, i de poder tornar a compartir una gran nit de música amb tots vosaltres. En nom de #rockpelsxuklis i AFANOC us volem donar les gràcies per tornar a ser, i pel vostre suport en aquests moments tan difícils per a tothom.

Ara més que mai necessitem garantir la gratuïtat dels serveis a les famílies!
#rockpelsxuklis – Música pels joves amb càncer

Go to Top