afanoc_logo_header-270x82-CA

Web Oficial de l’Associació de Familiars
i Amics de Nens Oncològics de Catalunya
(AFANOC)

#RPX Cicle de Blues de Barri a Montbau – Styx and Stones

Pàgina inicial/#RPX Cicle de Blues de Barri a Montbau – Styx and Stones
Cargando Eventos
Este evento ha pasado.

Us esperem a la segona edició del Cicle de Blues de Barri!

Seguint escrupolosament totes les mesures de seguretat que marca la normativa COVID-19, hem pogut treballar per poder oferir una gran tarda de música en viu. El pròxim 16.05.2021 a les 12.30 h ens trobarem en un espai tan emblemàtic pel barri de Montbau com és la Sala Polivalent de Montbau.

Iniciem el Cicle de Blues al barri de Montbau amb la banda «Styx and Stones» que ha volgut col·laborar amb la campanya de «RockpelsXuklis».

Per adquirir les ENTRADES, que tenen un cost de 6 €, haureu de seguir el protocol que marca L’Ajuntament de Barcelona omplint el formulari que apareix.

S’hauran de respectar les mesures sanitàries vigents per tal de poder garantir la seguretat de tothom. Obligatori l’ús de la mascareta i mantenir les distàncies de seguretat.

L’aforament està limitat a 70 persones, i caldrà seguir els concerts des del lloc que us hagin assignat. Us recordem que és a l’aire lliure!

Volem agrair, molt especialment, a l’Escola de Blues i també a «Capibola Blues», per engrescar-vos de nou i moure tot aquest sarau.

En nom de #rockpelsxuklis i l’AFANOC, us volem donar les gràcies a tots i a totes per seguir fent soroll i donar suport a #rockpelsxuklis – Música pels joves amb càncer.

Ara, més que mai, necessitem garantir la gratuïtat dels serveis a les famílies!

 

 

 

 

 

 

Go to Top