afanoc_logo_header-270x82-CA

Web Oficial de l’Associació de Familiars
i Amics de Nens Oncològics de Catalunya
(AFANOC)

#RPX A LA SEU VELLA DE LLEIDA! MÉS QUE UN CONCERT!

Pàgina inicial/#RPX A LA SEU VELLA DE LLEIDA! MÉS QUE UN CONCERT!
Carregant Esdeveniments
Aquest esdeveniment ja ha passat.

El proper 12 de juny us esperem al Rock pels Xuklis a la Seu Vella de Lleida (zona exterior- Plaça de la Sardana) on podreu gaudir de la música en directe de David Uclé i la seva banda, i Tribut a Loquillo y Trogloditas amb el Pájaro Loco.

INSCRIU-TE!
1) OMPLIR EL FORMULARI (el dimecres 09.06.2021 es tancaran les inscripcions a les 00.00h)

2) El preu per entrada és de 8 euros i POTS REALITZAR L’ INGRÉS AL NÚMERO DE COMPTE: ES95-2100-0226-5202-00179633 (Posant al concepte el vostre nom i cognom + RockXuklis (Exemple: Jordi González+RockXuklis)
També us podeu inscriure de forma presencial a la delegació de l’AFANOC Lleida de dilluns a dijous de 9h a 19h i els divendres de 9h a 16h.

3) Un cop rebem l’ ingrés, us enviarem al vostre correu electrònic la confirmació.

IMPORTANT! Durant el concert serà obligatori l’ús de la mascareta i mantenir les distàncies de seguretat, així com estar a la cadira assignada (no hi haurà servei de bar).

Tenim moltes ganes de veure-us després de tant de temps, i de poder tornar a compartir una gran nit de música amb tots vosaltres. AFANOC us volem donar les gràcies per tornar a ser, i pel vostre suport en aquests moments tan difícils per a tothom.

Ara més que mai necessitem garantir la gratuïtat dels serveis a les famílies!

Rock pels Xuklis – Música pels joves amb càncer

Go to Top