Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

RPX – Concert solidari al Rock&Grill

31 agost | 20:00 23:30


Mahou Rock&Grill dóna suport, una vegada més, a la campanya de sensibilització RockpelsXuklis “Música pels Joves amb Càncer” de l’AFANOC. 

En col·laboració amb RockpelsXuklis el dissabte 31 d’agost celebrem un concert solidari, la recaptació del dissabte anirà destinada a l’organització AFANOC. Les bandes del concert seran: Kiss The Night – Tribut a Paul Stanley de Kiss i Halloween – Tribut a Helloween

Kiss The Night. A Tribute to Paul Stanley” és un projecte nascut en mans de Jordy Stanley, un fanàtic de Kiss que des de 2011 lidera el reconegut tribut de Kiss: Kiss Of Death. El Jordy amb aquest projecte té la intenció d’homenatjar les gires en solitari del frontman de Kiss.

Halloween · Tribut a Helloween és una banda tribut als alemanys Helloween, amb una trajectòria de més de 10 anys als escenaris. Els seus concerts son una festa d’energia que et faran viatjar per les diferents èpoques de la banda original, en els quals destaquen per la seva qualitat musical i escènica.BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES