Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya
Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

Ivars – Múnic per l’AFANOC

10 agost 18 agost

Del 10 al 18 d’agost, el Ferran, un jove de l’AFANOC, i el Carles, ciclista i amic del Ferran, recorreran en bicicleta els 1.700 quilòmetres que separen Ivars de Noguera de Múnic per recaptar diners per a l’AFANOC.

Pel repte, s’ha habilitat una pàgina web a través de la qual es poden fer aportacions econòmiques que es donaran íntegrament a la nostra entitat.

Segueix l’aventura en directe

Per seguir-los en directe durant la ruta, ho podreu fer ​durant els dies de la sortida.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES