Asociación de Familiares y Amigos de Niños Oncológicos de Cataluña

Vera la globera

12,00 

Hay existencias

Vera la globera os llevará a viajar con su globo aerostático, Andy. Podrá vivir las aventuras más inimaginables, pasando por paisajes fantásticos, conociendo a muchos amigos que le transportarán al mundo de la Vera.

Autora: Mercè Carrió Fornells

Descripción

  • Autora y Editora: Mercè Carrió Fornells
  • Páginas: 25
  • Año: 2022

Todos los beneficios de este libro van destinados a AFANOC

Información adicional

Peso 0,0334 kg

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES