Asociación de Familiares y Amigos de Niños Oncológicos de Cataluña

Sudadera de los Xuklis

26,00 

¡La sudadera de los Xuklis más solidaria y con más “punsh” de la temporada!

Abrígate y deja que los Xuklis te abracen, ayúdanos a difundir nuestro mensaje donde vayas, es importante que nos eches una mano para llegar a todos los públicos, ¡la implicación es de todos y todas!

El material: 80% algodón, 20% poliéster
Caputxa de doble teixit, cordó pla d’ajust del mateix color.
Butxaca davantera tipus cangur Cintura
Punys de cotó/LYCRA®

Peso 0,025 kg
Tallatge

L, M, 12-13 anys, 14-15 anys, S, XL, XXL

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES