Asociación de Familiares y Amigos de Niños Oncológicos de Cataluña

Mochila tela Xuklis

7,00 

Hay existencias

La mochila de los Xuklis ya está aquí y esta vez es más versátil porque no sólo es una mochila sino que la puede utilizar como bolsa. ¡Llévate todo lo que necesites con esta cómoda mochila, no perderás nada, no pesa y es muy práctica!

¡La solidaridad es el mejor regalo!

Descripción

Bolsa tipo mochila de algodón reciclado (140 g/m²), con asas de 30 cm y cierre con cordones de algodón 370 x 410 mm

Información adicional

Peso 0,018 kg

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES