Asociación de Familiares y Amigos de Niños Oncológicos de Cataluña

Mochila tela Xuklis

8,00 

Hay existencias

La mochila de los Xuklis ya está aquí y esta vez es más versátil porque también puede ser una bolsa tiene asas. ¡Llévate todo lo que necesites con esta cómoda mochila, no perderás nada, no pesa y es muy práctica!

¡La solidaridad es el mejor regalo!

Bolsa tipo mochila de algodón reciclado (140 g/m²), con asas de 30 cm y cierre con cordones de algodón 370 x 410 mm

Peso 0,018 kg

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES