Asociación de Familiares y Amigos de Niños Oncológicos de Cataluña

Buff AFANOC (tubular)

7,00 

 

¡Un imprescindible para tu día a día, el Buff de AFANOC!

Tubular ligero, caliente y cómodo, fabricado con un 70% de materiales reciclados. Ya puedes lucirlo de muchas maneras diferentes, en la muñeca, en la frente, en la cabeza.

Ideal para hacer deporte o ir en moto 😉

 

Descripción

Medidas:50x25cm

Material: 100% poliéster rpet

Color: Base azul

Información adicional

Peso 0,015 kg
Color

Verd, Vermell

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES