Asociación de Familiares y Amigos de Niños Oncológicos de Cataluña
Cargando Eventos

« Todos los Eventos

RockpelsXuklis con el Padrino&la Cosa nostra

24 octubre | 21:00 23:30

Concierto solidario de Rockpelsxuklis en la sala Luz de Gas.

Llega Rockpelsxuklis, que una vez más, tendrá lugar en la sala Luz de Gas, Barcelona.

Actuaciones especiales:

J.M. “KITFLUS”
TONY CARMONA
CARLES BENAVENT

Hay que añadir que la entrada tiene un precio de 20 €. Y que a las 21:00 se abrirán las puertas para disfrutar de sus versiones tan rockeras.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES