Asociación de Familiares y Amigos de Niños Oncológicos de Cataluña
Cargando Eventos

« Todos los Eventos

Ivars – Múnic por AFANOC

10 agosto 18 agosto

Del 10 al 18 de agosto, Ferran, un joven del AFANOC, y Carles, ciclista y amigo de Ferran, recorrerán en bicicleta los 1.700 kilómetros que separan Ivars de Noguera de Múnic para recaudar dinero para el AFANOC.

Para el reto, se ha habilitado una página web a través de la cual se pueden hacer aportaciones económicas que se darán íntegramente a nuestra entidad.

Sigue la aventura en directo

Para seguirlos en directo durante la ruta, podréis hacerlo durante los días de la salida.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES