Banner AFANOC cast

Paraguas Infantil

It seems we can't find what you're looking for.

Cuando llueve, ¿eres de capucha, de los que no pueden salir de casa sin un paraguas o de los que les gusta mojarse caminando bajo la lluvia?

Si eres de paraguas, no te quedes quieto ni te conformes con uno cualquiera. Hazte con uno de nuestros paraguas infatiles, porque ya sabes aquello de que la vida no es esperar a que pase la tormenta, es aprender a bailar bajo la lluvia.

Seguro que te suena esta frase o puede no decirte nada…pero sin duda en la AFANOC, sabemos muy bien a qué se refiere.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.