Asociación de Familiares y Amigos de Niños Oncológicos de Cataluña

Libretas Solidarias

Nos encanta el mundo digital, pero donde esté una buena libreta …¡Que no nos toquen el gusto de escribir a mano!

Tanto si eres una persona creativa como planificadora, te van a encantar nuestras libretas solidarias . Vuelca datos, listas de cosas pendientes, ideas, momentos del día a día, relatos, recuerdos.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES