Amb l’àrea de voluntariat, a banda de voler minimitzar l’impacte que genera la malaltia, busquem facilitar l’adaptació a la nova situació de la família, proporcionant el suport humà necessari per a cada moment.

A l’AFANOC tenim el privilegi de comptar amb un nombrós equip de persones que voluntàriament desenvolupen una tasca complementària a la de l’equip professional. L’equip de voluntariat es distribueix en dos perfils: el voluntariat a domicili, que atén les necessitats lúdiques, educatives i de respir familiar que cada família necessita; i el voluntariat de suport a l’entitat, que col·labora donant suport a la delegació en la gestió i organització de les activitats i actes de sensibilització i difusió que duem a terme.

Més informació
home-quefem-voluntariat_2
Fes-te voluntàri/a
Voluntariat de suport a la delegació

Hi ha persones voluntàries que disposen de temps i prefereixen poder venir a l’oficina cada setmana dins d’un horari establert i poder realitzar diferents tasques per tal de donar suport a l’entitat, aquestes poden ser: suport a treballs de manualitats, suport administratiu i suport a marxandatge.

Voluntariat a domicili

La persona voluntària que realitza aquest tipus de voluntariat, fa tasques d’acompanyament, d’entreteniment i de suport lúdic i/o educatiu als germans o als infants/adolescents que tenen càncer.

En funció de la necessitat, pot activar-se en qualsevol fase de la malaltia (moment diagnòstic, tractament, remissió, recaiguda o final de vida).

Voluntariat d’actes i campanyes

Són les persones voluntàries que realitzen suport fora de l’oficina de Lleida estant en taules informatives i de marxandatge, ajudant a les festes del Posa’t la gorra, realitzant fotografies en diferents actes, distribuint cartelleria, etc.

Voluntariat a d’altres poblacions

Volem potenciar i augmentar la borsa de voluntaris dels pobles, sent persones que viuen en algun poble de la província de Lleida i amb les què puguem comptar quan hi hagi algun acte puntual al seu territori.

Forma part de l’equip de voluntariat d’AFANOC Tarragona: truca al 977 22 87 12 o envia un correu a voluntariattgn@afanoc.org
Escola de Formació – Tarragona