L’àrea de Comunicació i Sensibilització d’AFANOC Tarragona té com a finalitat principal transmetre els valors, objectius i serveis que conformen l’associació per tal de trencar tabús, falses creences i idees errònies que avui en dia encara tenen moltes persones envers el càncer. Oferim xerrades informatives a associacions, entitats, ajuntaments i empreses.

dele-lld-sensibilitzacio-posatlag
Posa’t la Gorra

El 2003, l’AFANOC Tarragona va organitzar la primera edició del Posa’t la Gorra! al Camp de Mart. La seva celebració va marcar l’inici d’una de les festes solidàries més consolidades del territori, que des del 2005 es fa cada any a les instal·lacions de PortAventura Park. De fet, la seva tasca de normalitzar i sensibilitzar sobre el càncer infantil s’ha estès fins a Montblanc i Tortosa.

La jornada del “Posa’t la Gorra!” està protagonitzada per la música, les arts escèniques, els tallers, diverses activitats per a totes les edats i, sobretot, per la solidaritat. Una campanya que aplega milers de persones i compta amb la col·laboració de famílies, voluntaris, ciutadans, associacions, entitats, centres educatius, comerços, empreses i institucions de dins i fora de la província de Tarragona.

Posa’t la Gorra!

Sol·licita més informació: trucant al 977 22 87 12 o enviant un correu a tarragona@afanoc.org