ALIANCES

Misericòrdia Domènech Miquel: conveni pel reforç del servei de suport emocional a les famílies d’AFANOC Tarragona.
ALTRES CONVENIS

Hospital Universitari Joan XXIII: conveni per dur a terme activitats a l’hospital per les famílies amb un infant o adolescents ingressat amb diagnòstic de càncer.
FORMEM PART DE
A banda de la seva tasca particular en l’acompanyament a les famílies amb infants i adolescents amb càncer, l’AFANOC Lleida s’ha anat integrant amb el pas del temps en diferents federacions i entitats que treballen aspectes relacionats amb el càncer infantil com la salut, l’educació, la discapacitat o el voluntariat, entre d’altres:

Consell Municipal de la Discapacitat de Tarragona: és un òrgan permanent de participació ciutadana, de consulta i d’assessorament per a la promoció d’accions destinades a la millora de les condicions de vida de les persones amb discapacitat en l’àmbit públic municipal de Tarragona. S’integra dins de l’Àrea de Serveis a la Persona de l’Ajuntament de Tarragona i té com a principal funció oferir informació, orientació i assessorament a les persones amb relació amb els recursos socials i a les actuacions socials a què poden tenir accés les persones amb discapacitat de la nostra ciutat.

Consell Municipal de la Discapacitat de Reus: és un òrgan de participació sectorial de l’Ajuntament de Reus, que té com a finalitat integrar la participació dels ciutadans i ciutadanes i les seves entitats en els assumptes municipals relacionats amb la discapacitat.
Federació Mestral – COCEMFE Tarragona: és la federació de diferents associacions que treballen, a les comarques tarragonines, per millorar la qualitat de vida de persones amb discapacitats d’ origen físic i/o orgànic. És la unió de voluntats i treballs perquè aquestes persones puguin assolir el major grau d’autonomia personal i normalitzar la seva relació amb l’entorn.
Xarxa de Suport a Famílies Cuidadores de Tarragona: És un espai de treball col·laboratiu que reuneix totes les entitats, associacions i serveis, i persones cuidadores que tenen incidència en la cura de persones dependents i dels seus familiars. Els principals objectius d’aquest espai de treball són enfortir la capacitat d’organització de la ciutat en acollir, acompanyar i donar suport a les famílies cuidadores, facilitar assessorament i formació per enfortir la capacitat de les famílies per afrontar la situació, promoure el reconeixement públic i la visibilitat de la tasca defensant el seu dret a cuidar i construir canals i fórmules de col·laboració amb els i les professionals dels àmbits de la salut, la psicologia, el treball social, etc. implicats en l’atenció a les famílies cuidadores per millorar conjuntament l’orientació i eficàcia de les respostes de suport a aquest col·lectiu.