El creixement que la delegació de l’AFANOC Tarragona ha experimentat des de la seva apertura l’any 2004 ha fet que cada vegada siguin més les persones, les entitats, centres educatius o empreses que impulsen pel seu compte iniciatives solidàries per aportar el seu gra de sorra, difondre la nostra tasca i aportar recursos per poder mantenir la gratuïtat dels serveis que s’ofereixen a l’AFANOC Tarragona.

Ajuda’ns a mantenir els serveis gratuïts que oferim a les famílies de Tarragona. Fes un donatiu ES18 0182 8366 5602 0003 2516

Si et cal CERTIFICAT de DONACIÓ envia un correu a tarragona@afanoc.org amb les teves dades fiscals, abans del 30 de desembre.

COM POTS COL·LABORAR?

Implica’t amb els nens amb càncer!: és un projecte que busca incentivar persones amb idees per tal que ens facin propostes que ens ajudin a difondre la nostra tasca i aportin recursos per a les famílies amb infants i adolescents amb càncer. Poden ser esportives, musicals, artístiques, literàries, populars o reptes personals. Has tingut una idea?

Munta una taula de marxandatge: també pots col·laborar amb l’AFANOC Tarragona venent el nostre marxandatge en alguna activitat que organitzin a la teva localitat o a l’entitat a la qual pertanys.

Contacta’ns en el correu comunicaciotgn@afanoc.org o el telèfon 977 22 87 12 i t’ajudarem a fer-la realitat!