Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC obre la seu de Tarragona.

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

Amb la Delegació a Tarragona proporcionem suport psicosocial integral de forma continuada durant tot el procés de la malaltia, acompanyant als infants i a les seves famílies tant en el context hospitalari com en el seu lloc de residència, oferint els serveis necessaris, amb l’objectiu de poder proporcionar i millorar la qualitat de vida en els moments mes vulnerables que es deriven arrel del diagnostic de la malaltia.

SERVEIS QUE OFERIM
Atenció Social
Atenció Psicoemocional
Voluntariat
Assesorament educatiu / Suport als centres
Activitats d’oci i lleure
Sensibilització i difusió
NOVETATS
EQUIP TÈCNIC
JORDI RODRÍGUEZ
Coordinador Delegació de Tarragona
meritxell-meya
MERITXELL MEYA
Àrea de Comunicació
esther-gomez
ESTHER GÓMEZ
Àrea de Voluntariat
naiara-mestres
NAIARA MESTRES
Àrea de Psicologia
COIA DOMÈNECH
Psicòloga externa

Des de la delegació ens coordinem amb altres entitats, institucions, serveis… del territori per posar en marxa nous àmbits d’actuació i noves formes d’intervenció per tal que la qualitat dels nostres serveis millori dia a dia.

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

Amb la delegació a Tarragona proporcionem suport psicosocial integral de forma continuada durant tot el procés de la malaltia, acompanyant als infants i a les seves famílies, tant en el context hospitalari com en el seu lloc de residència, oferint els serveis amb l’objectiu de porcionar i millorar la qualitat de vida en els moments mes vulnerables que es deriven arrel del diagnostic de la malaltia.

Des de l’any 2004 les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen i les seves famílies en el mateix territori.

dele-lld-convenis-signats
dele-lld-botigues-solidaries
dele-lld-recull-prensa
dele-lld-galeria-images
dele-lld-colabora

ON ESTEM?

Estem ubicats en un punt cèntric de la ciutat que permet a les famílies de la demarcació desplaçar-se amb mes facilitat i poder així fer ús del diferents serveis adreçats a les seves necessitats.

Si ets de Tarragona, i estàs interessat/da en formar part del a borsa de voluntariat de la Delegació, o bé necessites qualsevol informació i/o aclariment, pots posar-te en contacte amb nosaltres a:

AFANOC TARRAGONA
C/Adrià n.º 9 Baixos
43004, Tarragona
Tel: 977 22 87 12 / 676 67 09 41

Horari d’oficina
De dilluns a dijous de 9:00 a 14:00 i de 15:00 a 19:00 i divendres de 9:00 a 15:00h.
A l’Agost tanquem per vacances.

CONTACTE
Jordi Rodríguez
tarragona@afanoc.org

Esther Gómez
voluntariattgn@afanoc.org

Meritxell Meya
comunicaciotgn@afanoc.org

Xarxes Socials