El voluntariat és un dels pilars de l’AFANOC. Els nostres voluntaris són una peça clau complementària a l’equip tècnic que ens permet a l’entitat poder desenvolupar de formar integral l’acompanyament a les famílies amb infants i adolescents amb càncer durant el procés de la malaltia. A més, el voluntariat, format a través de l’escola de formació, també és un puntal a l’hora de dur a terme campanyes i esdeveniments pel seu suport en tasques administratives, de marxandatge o informatives, entre altres

Més informació
home-quefem-voluntariat_2
Fes-te voluntàri/a
Voluntariat de suport a la delegació

Hi ha persones voluntàries que disposen de temps i prefereixen poder venir a l’oficina cada setmana dins d’un horari establert i poder realitzar diferents tasques per tal de donar suport a l’entitat, aquestes poden ser: suport a treballs de manualitats, suport administratiu i suport a marxandatge.

Voluntariat a domicili

La persona voluntària que realitza aquest tipus de voluntariat, fa tasques d’acompanyament, d’entreteniment i de suport lúdic i/o educatiu als germans o als infants/adolescents que tenen càncer.

En funció de la necessitat, pot activar-se en qualsevol fase de la malaltia (moment diagnòstic, tractament, remissió, recaiguda o final de vida).

Voluntariat d’actes i campanyes

Són les persones voluntàries que realitzen suport fora de l’oficina de Lleida estant en taules informatives i de marxandatge, ajudant a les festes del Posa’t la gorra, realitzant fotografies en diferents actes, distribuint cartelleria, etc.

Voluntariat a d’altres poblacions

Volem potenciar i augmentar la borsa de voluntaris dels pobles, sent persones que viuen en algun poble de la província de Lleida i amb les què puguem comptar quan hi hagi algun acte puntual al seu territori.

Com pot ser voluntari de l’AFANOC LLEIDA?
Contacta amb nosaltres en el 973 21 60 57 o en el correu voluntariatlleida@afanoc.org

Escola de Formació – Lleida