El creixement que la delegació de l’AFANOC Lleida ha experimentat des de la seva apertura l’any 2013 ha fet que cada vegada siguin més les persones, les entitats, centres educatius o empreses que impulsen pel seu compte iniciatives solidàries per aportar el seu gra de sorra, difondre la nostra tasca i aportar recursos per poder mantenir la gratuïtat dels serveis que s’ofereixen a l’AFANOC Lleida.

Ajuda’ns a mantenir els serveis gratuïts que oferim a les famílies de Lleida. Fes un donatiu ES95-2100-0226-5202-0017-9633

Si et cal CERTIFICAT de DONACIÓ envia un correu a lleida@afanoc.org amb les teves dades fiscals, abans del 30 de desembre.

COM POTS COL·LABORAR?

Implica’t amb els nens amb càncer!: és un projecte que busca incentivar persones amb idees per tal que ens facin propostes que ens ajudin a difondre la nostra tasca i aportin recursos per a les famílies amb infants i adolescents amb càncer. Poden ser esportives, musicals, artístiques, literàries, populars o reptes personals. Has tingut una idea?

Munta una taula de marxandatge: també pots col·laborar amb l’AFANOC Lleida venent el nostre marxandatge en alguna activitat que organitzin a la teva localitat o a l’entitat a la qual pertanys.

Contacta’ns en el correu comunicaciolleida@afanoc.org o el telèfon 973216057 i t’ajudarem a fer-la realitat!