Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

DELEGACIÓ TARRAGONA

Delegació de Tarragona

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC obre la seu de Tarragona.

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen. Amb la Delegació a Tarragona proporcionem suport psicosocial integral de forma continuada durant tot el procés de la malaltia, acompanyant als infants i a les seves famílies tant en el context hospitalari com en el seu lloc de residència, oferint els serveis necessaris, amb l’objectiu de poder proporcionar i millorar la qualitat de vida en els moments mes vulnerables que es deriven arrel del diagnostic de la malaltia.

Equip Tècnic

JORDI RODRÍGUEZ

Coordinadora Delegació Tarragona

MERITXELL MEYA

Àrea de Comunicació

ESTHER GÓMEZ

Àrea de Voluntariat

NAIARA MESTRES

Àrea de Psicologia

COIA DOMÈNECH

Psicòloga externa

Des de la delegació ens coordinem amb altres entitats, institucions, serveis… del territori per posar en marxa nous àmbits d’actuació i noves formes d’intervenció per tal que la qualitat dels nostres serveis millori dia a dia.

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen. Amb la delegació a Tarragona proporcionem suport psicosocial integral de forma continuada durant tot el procés de la malaltia, acompanyant als infants i a les seves famílies, tant en el context hospitalari com en el seu lloc de residència, oferint els serveis amb l’objectiu de porcionar i millorar la qualitat de vida en els moments mes vulnerables que es deriven arrel del diagnostic de la malaltia. Des de l’any 2004 les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen i les seves famílies en el mateix territori.

On Estem

Estem ubicats en un punt cèntric de la ciutat que permet a les famílies de la demarcació desplaçar-se amb mes facilitat i poder així fer ús del diferents serveis adreçats a les seves necessitats. Si ets de Tarragona, i estàs interessat/da en formar part del a borsa de voluntariat de la Delegació, o bé necessites qualsevol informació i/o aclariment, pots posar-te en contacte amb nosaltres a:
AFANOC TARRAGONA
C/Adrià n.º 9 Baixos 43004
Tarragona
Tel: 977 22 87 12 / 676 67 09 41
Horari d`oficina
De dilluns a dijous de 9:00 a 14:00 i de 15:00 a 19:00 i divendres de 9:00 a 15:00h. A l’Agost tanquem per vacances..

Contacte

Jordi Rodríguez tarragona@afanoc.org
Meritxell Meya comunicaciotgn@afanoc.org
Xarxes Socials facebook  ·  instagram

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES