Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

DELEGACIÓ LLEIDA

Delegació de Lleida

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.Les unitats d’oncologia i hematologia dels hospitals de referència estan ubicades a Barcelona i les famílies s’han de traslladar per rebre els tractaments corresponents. Per això és imprescindible oferir el nostre suport i acompanyament integral quan tornen al territori on viuen.

Equip Tècnic

VICTÒRIA CANO

Coordinadora Del. Lleida
Àrea de Voluntariat

CLÁUDIA MARCHAL

Àrea de Treball Social

REBECA RÍOS

Àrea de Comunicació

ÀNGELS LLORENÇ

Àrea de Psicologia

Des de la delegació ens coordinem amb altres entitats, institucions, serveis… del territori per posar en marxa nous àmbits d’actuació i noves formes d’intervenció per tal que la qualitat dels nostres serveis millori dia a dia.

On Estem

Si ets de Lleida i estàs interessat/da en formar part de la borsa de voluntariat de la Delegació, o bé necessites qualsevol informació i/o aclariment, pots posar-te en contacte amb nosaltres.

AFANOC LLEIDA

C/ Quatre Pilans, 7-baixos
25001- Lleida
Tel: 973 216 057 / 638 387 487
lleida@afanoc.org

HORARI D´OFICINA

De dilluns a dijous 9.00 h a 19.30 h i divendres 9.00 h a 16.00 h.
A l’Agost tanquem per vacances.

Contacte

Victòria Cano
lleida@afanoc.org

Clàudia Marchal
tslleida@afanoc.org

Xarxes Socials
facebook  ·  instagram

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES