Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

CONVENIS SIGNATS

Misericòrdia Domènech Miquel

Conveni 

Conveni pel reforç del servei de suport emocional a les famílies d’AFANOC Tarragona.

Centre Teràpies Naturals Esmel

Conveni

Conveni pel servei de massatges terapèutics i reflexoteràpia als principals cuidadors, en el seu centre.

Universitat Rovira i Virgili

Conveni 

Conveni de col·laboració per a la realització de sessions de psicomotricitat per als infants amb càncer a les instal·lacions de la Facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia.

Holos Salut Íntegra de Tarragona

Conveni

Col·labora amb l’AFANOC Tarragona per oferir sessions de ioga per a les mares i pares de l’associació.

Escola de Ioga Iyengar

Conveni 

El Centre Escola de Ioga Iyengar de Reus col·labora amb l’AFANOC Tarragona per oferir sessions de ioga per a les mares i pares de l’associació.

Ioga Iyengar de Móra d’Ebre

Conveni

El Centre de Ioga Iyengar de Móra d’Ebre col·labora amb l’AFANOC Tarragona per oferir sessions de ioga per a les mares i pares de l’associació.

Centre Ioga Priorat

Conveni 

El Centre Ioga Priorat col·labora amb l’AFANOC Tarragona per oferir sessions de ioga per a les mares i pares de l’associació.

PortAventura Fundació

Conveni 

Fundació PortAventura: conveni per a la celebració anual de la festa del “Posa’t la Gorra!” de Tarragona al parc d’atraccions PortAventura Park.

Universitat Rovira i Virgili

Conveni

Conveni per la realització de pràctiques dels alumnes de la Facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia de la URV.

Gimnàstic de Tarragona

Conveni

Conveni per actuacions puntuals de promoció

Mestral-Cocemfe Tarragona

Conveni

Conveni per un ajut econòmic sobre una part del preu del servei de lloguer d’autocars.

Formem part de 

A banda de la seva tasca particular en l’acompanyament a les famílies amb infants i adolescents amb càncer, l’AFANOC Tarragona s’ha anat integrant amb el pas del temps en diferents federacions i entitats que treballen aspectes relacionats amb el càncer infantil com la salut, l’educació, la discapacitat o el voluntariat, entre d’altres:

FCVS de Tarragona

Conveni

Donat que el voluntariat és una peça clau en el desenvolupament i creixement de l’AFANOC, formen part de la Federació Catalana de Voluntariat Social, la plataforma de referència del voluntariat social a Catalunya, i de la Coordinadora de la FCVS de Tarragona.

Consell Municipal de la Discapacitat de Tarragona

Conveni

És un òrgan permanent de participació ciutadana, de consulta i d’assessorament per a la promoció d’accions destinades a la millora de les condicions de vida de les persones amb discapacitat en l’àmbit públic municipal de Tarragona. S’integra dins de l’Àrea de Serveis a la Persona de l’Ajuntament de Tarragona i té com a principal funció oferir informació, orientació i assessorament a les persones amb relació amb els recursos socials i a les actuacions socials a què poden tenir accés les persones amb discapacitat de la nostra ciutat.

Consell Municipal de la Discapacitat de Reus

Conveni

És un òrgan de participació sectorial de l’Ajuntament de Reus, que té com a finalitat integrar la participació dels ciutadans i ciutadanes i les seves entitats en els assumptes municipals relacionats amb la discapacitat.

Federació Mestral – COCEMFE Tarragona

Conveni

És la federació de diferents associacions que treballen, a les comarques tarragonines, per millorar la qualitat de vida de persones amb discapacitats d’ origen físic i/o orgànic. És la unió de voluntats i treballs perquè aquestes persones puguin assolir el major grau d’autonomia personal i normalitzar la seva relació amb l’entorn.

Xarxa de Suport a Famílies Cuidadores de Tarragona

Conveni

És un espai de treball col·laboratiu que reuneix totes les entitats, associacions i serveis, i persones cuidadores que tenen incidència en la cura de persones dependents i dels seus familiars. Els principals objectius d’aquest espai de treball són enfortir la capacitat d’organització de la ciutat en acollir, acompanyar i donar suport a les famílies cuidadores, facilitar assessorament i formació per enfortir la capacitat de les famílies per afrontar la situació, promoure el reconeixement públic i la visibilitat de la tasca defensant el seu dret a cuidar i construir canals i fórmules de col·laboració amb els i les professionals dels àmbits de la salut, la psicologia, el treball social, etc. implicats en l’atenció a les famílies cuidadores per millorar conjuntament l’orientació i eficàcia de les respostes de suport a aquest col·lectiu.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES