CONVENIS SIGNATS

Misericòrdia Domènech Miquel
Conveni
Conveni pel reforç del servei de suport emocional a les famílies d’AFANOC Tarragona.

Centre Teràpies Naturals Esmel
Conveni
Conveni pel servei de massatges terapèutics i reflexoteràpia als principals cuidadors, en el seu centre.

Universitat Rovira i Virgili
Conveni
Conveni de col·laboració per a la realització de sessions de psicomotricitat per als infants amb càncer a les instal·lacions de la Facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia.

Holos Salut Íntegra de Tarragona
Conveni
Col·labora amb l’AFANOC Tarragona per oferir sessions de ioga per a les mares i pares de l’associació.

Escola de Ioga Iyengar
Conveni
El Centre Escola de Ioga Iyengar de Reus col·labora amb l’AFANOC Tarragona per oferir sessions de ioga per a les mares i pares de l’associació.

Ioga Iyengar de Móra d’Ebre
Conveni
El Centre de Ioga Iyengar de Móra d’Ebre col·labora amb l’AFANOC Tarragona per oferir sessions de ioga per a les mares i pares de l’associació.

Centre Ioga Priorat
Conveni
El Centre Ioga Priorat col·labora amb l’AFANOC Tarragona per oferir sessions de ioga per a les mares i pares de l’associació.

PortAventura Fundació
Conveni
Fundació PortAventura: conveni per a la celebració anual de la festa del “Posa’t la Gorra!” de Tarragona al parc d’atraccions PortAventura Park.

Universitat Rovira i Virgili
Conveni
Conveni per la realització de pràctiques dels alumnes de la Facultat de Ciències de l’Educació i Psicologia de la URV.

Gimnàstic de Tarragona
Conveni
Conveni per actuacions puntuals de promoció

Mestral-Cocemfe Tarragona
Conveni
Conveni per un ajut econòmic sobre una part del preu del servei de lloguer d’autocars.
Formem part de
A banda de la seva tasca particular en l’acompanyament a les famílies amb infants i adolescents amb càncer, l’AFANOC Tarragona s’ha anat integrant amb el pas del temps en diferents federacions i entitats que treballen aspectes relacionats amb el càncer infantil com la salut, l’educació, la discapacitat o el voluntariat, entre d’altres:

FCVS de Tarragona
Conveni
Donat que el voluntariat és una peça clau en el desenvolupament i creixement de l’AFANOC, formen part de la Federació Catalana de Voluntariat Social, la plataforma de referència del voluntariat social a Catalunya, i de la Coordinadora de la FCVS de Tarragona.

Consell Municipal de la Discapacitat de Tarragona
Conveni
És un òrgan permanent de participació ciutadana, de consulta i d’assessorament per a la promoció d’accions destinades a la millora de les condicions de vida de les persones amb discapacitat en l’àmbit públic municipal de Tarragona. S’integra dins de l’Àrea de Serveis a la Persona de l’Ajuntament de Tarragona i té com a principal funció oferir informació, orientació i assessorament a les persones amb relació amb els recursos socials i a les actuacions socials a què poden tenir accés les persones amb discapacitat de la nostra ciutat.

Consell Municipal de la Discapacitat de Reus
Conveni
És un òrgan de participació sectorial de l’Ajuntament de Reus, que té com a finalitat integrar la participació dels ciutadans i ciutadanes i les seves entitats en els assumptes municipals relacionats amb la discapacitat.

Federació Mestral – COCEMFE Tarragona
Conveni
És la federació de diferents associacions que treballen, a les comarques tarragonines, per millorar la qualitat de vida de persones amb discapacitats d’ origen físic i/o orgànic. És la unió de voluntats i treballs perquè aquestes persones puguin assolir el major grau d’autonomia personal i normalitzar la seva relació amb l’entorn.

Xarxa de Suport a Famílies Cuidadores de Tarragona
Conveni
És un espai de treball col·laboratiu que reuneix totes les entitats, associacions i serveis, i persones cuidadores que tenen incidència en la cura de persones dependents i dels seus familiars. Els principals objectius d’aquest espai de treball són enfortir la capacitat d’organització de la ciutat en acollir, acompanyar i donar suport a les famílies cuidadores, facilitar assessorament i formació per enfortir la capacitat de les famílies per afrontar la situació, promoure el reconeixement públic i la visibilitat de la tasca defensant el seu dret a cuidar i construir canals i fórmules de col·laboració amb els i les professionals dels àmbits de la salut, la psicologia, el treball social, etc. implicats en l’atenció a les famílies cuidadores per millorar conjuntament l’orientació i eficàcia de les respostes de suport a aquest col·lectiu.