Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

COL·LABORA TARRAGONA

Afanoc Tarragona, des de 2004.

El creixement que la delegació de l’AFANOC Tarragona ha experimentat des de la seva apertura l’any 2004 ha fet que cada vegada siguin més les persones, les entitats, centres educatius o empreses que impulsen pel seu compte iniciatives solidàries per aportar el seu gra de sorra, difondre la nostra tasca i aportar recursos per poder mantenir la gratuïtat dels serveis que s’ofereixen a l’AFANOC Tarragona. Ajuda’ns a mantenir els serveis gratuïts que oferim a les famílies de Tarragona. Fes un donatiu ES18 0182 8366 5602 0003 2516 Si et cal CERTIFICAT de DONACIÓ envia un correu a tarragona@afanoc.org amb les teves dades fiscals, abans del 30 de desembre.
sidebar tarragona

Com pots col·laborar 

Implica’t amb els nens amb càncer!

És un projecte que busca incentivar persones amb idees per tal que ens facin propostes que ens ajudin a difondre la nostra tasca i aportin recursos per a les famílies amb infants i adolescents amb càncer. Poden ser esportives, musicals, artístiques, literàries, populars o reptes personals. Has tingut una idea?

Munta una taula de marxandatge

També pots col·laborar amb l’AFANOC Tarragona venent el nostre marxandatge en alguna activitat que organitzin a la teva localitat o a l’entitat a la qual pertanys.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES