Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Clàusula d’informació(desistiment)

Protecció de dades

ResponsableASSOCIACIÓ DE FAMILIARS I AMICS DE NENS ONCOLÒGICS DE CATALUNYA -AFANOC-
FinalitatRecollida de les dades amb la finalitat de gestionar i tramitar el dret de desistiment, així com per posar-nos en contacte amb vosaltres.
Legitimació La base que legitima el tractament és el compliment de les obligacions legals, conservant-se les dades fins al termini de prescripció que s’estableix al Reial Decret Legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, pel qual s’aprova el text Refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris.
DestinatarisLes dades podran ser comunicades a les autoritats i administracions públiques sobre la base de les seues competències.
DretsAccedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets com s’explica a la +info addicional RGPDUE
Informació addicionalPot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra pàgina web: www.afanoc.org

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES