Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Clàusula Formulari Fes-te Sòci/a

Formulari 2 fes-te soci\a

Protecció de Dades RGPDUE 2016/679 – LOPDGDD 3/2018

 • Responsable ASSOCIACIÓ DE FAMILIARS I AMICS DE NENS ONCOLÒGICS DE CATALUNYA –AFANOC-
 • Finalitat Recollida i tractament de les seves dades per atendre la seva sol·licitud de ser membre de ASSOCIACIÓ DE FAMILIARS I AMICS DELS NENS ONOCOLÒGICS DE CATALUNYA- AFANOC- i ser informat sobre els avantatges i ofertes com a membre de ASSOCIACIÓ DE FAMILIARS I AMICS DELS NENS ONOCOLÒGICS DE CATALUNYA- AFANOC-, així com facilitar-li informació sobre altres productes/serveis que poden ser del seu interès i/o preferència per mitjans electrònics actuals o futurs, sempre que ens autoritzi al seu tractament.
 • Legitimació Interès legítim del tractament per part del responsable per mantenir la relació/serveis amb clients. Consentiment inequívoc i específic atorgat pel propi interessat.
 • Destinataris No es cediran dades a tercers, excepte obligació legal.
 • Drets Accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets com s’explica a la +info addicional RGPDUE
 • Informació addicional Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades a la nostra pàgina web: afanoc.org
 • BARCELONA

  L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

  LLEIDA

  La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

  TARRAGONA

  Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

  DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES