Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

RockpelsXuklis amb el Cicle Musical
de Barri

Us presentem el tercer Cicle Musical de Barri per l’ @afanoc_org en solidaritat amb els i les joves amb càncer, veniu a celebrar els 10 anys de RockpelsXuklis amb nosaltres! També tindrem samarretes d’aquests 10 anys!

Dissabte 11 de juny a les 20:30h (obertura de portes 18:30h), a la Sala Polivalent de Montbau, a l’aire lliure! Amb:

➖ MALPARITS tribut a Sopa de Cabra
➖ ÚLTIM SEGELL tribut a Sangtraït

🎟 Podeu comprar les entrades aquí però no t’ho pensis gaire que l’aforament és LIMITAT!

No us preocupeu que hi haurà servei de restauració.

Veniu a gaudir de música en viu #rockpelsxuklis

Com Arribar

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES