Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Samarretes Solidàries

Portar samarretes solidàries diu molt de com ens veiem a nosaltres mateixos, quins són els nostres valors i quina imatge volem projectar cap a fora.

Fes girar caps quan passis amb la teva samarreta solidària, cotó 100%, hi ha models per a tots, adults, nens, màniga llarga, curta, tirants, perquè ni el fred ni la calor et freni.

Tu també pots crear tendència!

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES