Paraïgues

It seems we can't find what you're looking for.

Quan plou, ets més de caputxa, dels que no poden sortir de casa sense un paraigua o dels que els agrada mullar-se sota la pluja?

Si ets de paraigua, per què conformar-se amb un qualsevol?. Aconsegueix un dels nostres, perquè ja saps allò de que la vida no és esperar a que passi la tempesta, és aprendre a ballar sota la pluja.

Segur que et sona la frase o potser no et diu res de res…però sigui com sigui a l’AFANOC sabem molt bé de què va.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.