Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Paraïgues

It seems we can't find what you're looking for.

Quan plou, ets més de caputxa, dels que no poden sortir de casa sense un paraigua o dels que els agrada mullar-se sota la pluja?

Si ets de paraigua, per què conformar-se amb un qualsevol?. Aconsegueix un dels nostres, perquè ja saps allò de que la vida no és esperar a que passi la tempesta, és aprendre a ballar sota la pluja.

Segur que et sona la frase o potser no et diu res de res…però sigui com sigui a l’AFANOC sabem molt bé de què va.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES