Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Llibres solidaris

Els llibres són capaços de transportar-nos ben lluny, fer-nos viatjar, gaudir i sovint la lectura ve carregada de valors. La solidaritat és un dels nostres valors preferits.

La lectura infantil, ajuda a desenvolupar la seva imaginació, aprendre sobre el món que ens envolta, despertar la seva agilitat mental…i també comprendre que donar suport a les causes importants sempre val la pena.

I tu, ens dones suport?.

Ja estem preparant un Sant Jordi Solidari!

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES