Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Clauers

Les claus són fàcils de perdre, és un clàssic…ni que sigui per un moment, a tots ens ha passat. Ja sigui perquè les hem deixat en un lloc diferent al de sempre, o per què ens han desaparegut en el forat negre que pot ser de vegades (sempre), la bossa.

Bé, si es tracta d’una de les nostres bosses solidàries, menys, és clar.

I dic jo, si les claus es perden, segurament serà que no estan ben posades en un dels nostres clauers solidaris, no creus?
Recorda sempre que tu ets també la clau per poder seguir acompanyant a tantes i tantes famílies, així que anima’t i col·labora amb l’AFANOC. Nosaltres, junts obrim possibilitats.
Ja tens el teu clauer?
Doncs no et trenquis més la closca buscant i dóna una ullada a les opcions que tenim. Pels més petits, clauers solidaris originals i colorits amb el bon rotllo dels Xuklis.
Pels adults, un clauer solidari que és una púa de guitarra autèntica, perquè la música ens fa vibrar ben alt. La solidaritat, també.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES