Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Celebracions

Et convidem a explorar els nostres regals per a casaments, batejos, comunions, festes d’aniversari i trobar el teu detall solidari que farà que en els moments memorables siguin encara més especials.

La teva compra no només serà un regal per un moment especial, sinó que també serà un gest de suport a la nostra tasca solidària.

Si necessites una quantitat concreta o vols que et preparem una targeteta on expliquem la tasca de l’entitat pots escriure un correu a imatge@afanoc.org

Gràcies per triar-nos i ajudar-nos a marcar la diferència al món!

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES