Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

BOTIGUES SOLIDÀRIES

Marxandatge, dissenyat per AFANOC

Xarxa de botigues amigues

La venda de marxandatge, dissenyat per AFANOC, és una altra font d’ingressos per a la delegació de Lleida que, a més, ajuda a difondre la imatge de l’entitat. Amb l’obertura de l’oficina a l’any 2013 es va obrir també la botiga solidària en la mateixa delegació perquè els ciutadans poguessin comprar aquest material.

A partir d’aquí, des AFANOC LLEIDA, s’ha anat conformant una xarxa de botigues amigues gràcies a la solidaritat de diferents establiments on també es pot adquirir el marxandatge oficial de l’entitat. Són, a més de la delegació, una desena de comerços solidaris repartits per Lleida ciutat i per les localitats de Balaguer, Tàrrega, Mollerussa, les Borges Blanques, Cervera i Torrefarrera.

Aquí pots trobar els nostres productes solidaris.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES