Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Vera la globera

12,00 

En estoc

La Vera la globera us portarà a viatjar amb el seu globus aerostàtic, l’Andy. Podreu viure les aventures més inimaginables, passant per paisatges fantàstics, coneixent a molts amics que us transportaran al món de la Vera.

Autora: Mercè Carrió Fornells

Descripció

  • Autora i Editora: Mercè Carrió Fornells
  • Pàginas: 25
  • Any: 2022

Tots els beneficis d’aquest llibre van destinats a l’Associació de Nens amb Càncer (AFANOC)

Informació addicional

Pes 0,0334 kg

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES