Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Samarreta Implica’t Montbau RpX – Iron Miden – Infant

12,00 

Aquesta samarreta neix de la solidaritat d’un grup de músics vinculats a RockPelsXuklis (Música pels Joves amb Càncer). David Canovas, del grup Barrena i encarregat de la logística, Danny Pujol Willy & The Poorbooys, dissenyador, i José Luis Gutiérrez Padrino “la cosa nostra”, de la fabricació. Com la venda ha estat tan exitosa i el públic ha reaccionat tan positivament s’ha creat una comissió liderada pel David Canovas on molts col·laboradors se sumen a aquesta distribució: Pepe Motor, José Luis Requena, Elías Fermon, Ignasi Tarzan de Heavys de la Meri, en Mario i la Raquel, de Liantes Metaleros; i locals com el bar 4 ases i Ca La Vera Rock Bar a Badalona; el Restaurant Ginesta, al barri de Montbau; el Pub Riff, al barri de Vilapicina, i el Celler Panotxa, al barri del Clot de Barcelona.

L’any 2020, en plena pandèmia, tots els concerts van quedar aturats i es va decidir fer una samarreta que fos acollida per tota la comunitat rockera i que volgués col·laborar amb l’AFANOC, Rockpelsxuklis i el manteniment de La Casa dels Xuklis.

Ara us presentem el nou disseny adaptat amb el grup de música Iron Miden.

També la podeu trobar a tots els estands i concerts de RockpelsXuklis!

La música rock es solidària i se suma amb els joves amb càncer.

Aquest model només té talles infantils. 

Descripció

Samarreta Fruit of the Loom 100% Cotó

Les samarretes s’han de rentar entre 30 i 40 graus per no deteriorar les impressions.

Coll rodó de cotó/Lycra®.

Màniga curta

Tallatge infantil de 3-4 anys a 11-12 anys

Informació addicional

Pes 0,015 kg
Tallatge

3-4, 5-6, 7-8, 9-11

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES