Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Samarreta 10 anys #RPX

10,00 

Celebra amb nosaltres els 10 anys de RockpelsXuklis!

Ja portem 32 concerts, 13 escenaris, 73 artistes, 46 col·laboradors i més de 1000 voluntaris recolzant un esdeveniment musical que sensibilitza la realitat del càncer en adolescents i joves.

Guia de Talles

Material: 100% cotó,punt llis d’alta qualitat.

Coll de canalé, amb un 5% d’elastà.

Gramatge: 160gsm

Pes 0,16 kg
Mida

, , , , ,

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES