Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Portamòbil

7,00 

En estoc

El portamòbil més solidari ja és aquí!!

És un producte funcional i ideal per portar el mòbil, les claus i la targeta.

Descripció

Fabricat amb resistent *polièster 600D RPET. *El material RPET s’elabora a partir de plàstic reciclat, per fomentar la reutilització de residus plàstics i ajudar a la sostenibilitat del planeta.

Compartiment principal amb tanca de cremallera invisible a joc i tirador de cordó per ajustar a la mida.

Amb cinta bandolera a joc, butxaca exterior i interior folrat.

 

Informació addicional

Pes 0,016 kg

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES