Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Polseres Tela

3,00 

Les nostres cintes de polsera multicolors estan fetes de polièster ultra suau i tenen un còmode tancament amb bola corredissa metàl·lica, perquè sigui apta per a tothom.

L’estampat porta als nostres Xuklis musicals, els més marxosos i divertits. Fes-te amb una!

Descripció

Les polseres de roba ens encanten i és que pocs adorns són tan fàcils de portar, ens aporten color i llueixen tant en el personal, a que sí ?.

Pots escollir entre polseres de color rosa, blava, turquesa i groga.

Totes elles a més porten un missatge de solidaritat i això ens agrada molt més. Les nostres polseres poden combinar amb tot, gràcies als diferents colors per escollir.

Combina-com més t’agradi, i de passada, ens ajudes a recaptar fons per a l’AFANOC, la senzillesa d’un simple gest que pot millorar tant la qualitat de vida de tantes persones.

I a més, ¿et quedarà genial !.

 

Informació addicional

Pes 0,042 kg
Color

Blau, groc, Rosa, Turquesa

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES