Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Mites per a Laura

17,00 

Disponible com a reserva

“Mites per a Laura” és un recull de narracions mitològiques de l’antiga Grècia que l’autor, Rossend Lozano, va escriure per la seva amiga i exalumne Laura, intentant acompanyar-la en la seva lluita contra la leucèmia. El confinament a causa de la Covid-19 sumada al de la malaltia, va reduir les trobades presencials a l’àmbit telemàtic i a manera de cartes, cada setmana sortien llegendes fantàstiques de l’ordinador de l’autor en cerca de la seva amiga, per distreure-la, fer cultura, acompanyar-la i donar-li ànims. Convertir aquestes cartes en un llibre sorgeix de la voluntat de l’autor, que en complicitat amb la il·lustradora Càndida Bracons.

Rossend Lozano és doctor en història de l’art i professor de secundària, molt implicat en la seva tasca d’educador, a més, exerceix com a voluntari de l’entitat de de l’inici de la pandèmia.

  • Autor: Rossend Lozano
  • Editorial: NouBooks
  • Pàginas: 252
  • Any: 2022

Tots els beneficis d’aquest llibre van destinats a l’Associació de Nens amb Càncer (AFANOC)

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES