Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Mascareta Xuklis

2,00 

Ja tenim 3 nous colors!

Posa’t la màscara dels Xuklis i frena l’expansió de la Covid-19.

Són higièniques, reutilitzables i homologades.

Amb la compra d’aquest producte estàs aportant recursos pels Nens i adolescents amb càncer.

Les màscares de colors infantils també s’han convertit en un complement essencial de la nostra realitat. Ens protegeix i també protegim a qui més ho necessita.

Com nosaltres.

I ja que cal portar-la, que sigui amb alegria i positivitat, així que, posa’t la mascareta dels nostres Xuklis, que a més, estrenem nous colors, són 3 i et van a encantar.

Mascaretes de color lila, màscares de color groc i màscares de color verd, així pots escollir el color que més t’agradi.

Són higièniques, reutilitzables, homologades i ja saps, lluint la teva màscara de l’AFANOC, estàs aportant recursos per a les nenes, nens i adolescents amb càncer.

GUÍA DE TALLES

Talla Alçada central (nas – boca) Amplada (no incl. tires)
6 / 8 10 cm 15,5 cm
9 / 11 12 cm 17 cm
M 14 cm 19 cm
L 15,5 cm 22 cm

 

Certificado de homologación

* A causa de la situació actual que estem vivint (Covid-19) i al ser un producte higiènic no serà possible retornar el producte.

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Teixit interior 100% Cotó + Tractament de fluorocarboni

Teixit exterior 100% Polièster

Eficiència de filtració bacteriana (BFE) 90,77%

Respirabilitat: Pressió diferencial 21Pa/cm2

Especificació UNE 0065:2020

* Duració d’ús màxima recomanada: 4 hores[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Pes 0,02 kg
Tallatge

6/8, 9/11, L, M, XS/S

Color

groc, Lila, Turquesa

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES