Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Llibreta sostenible Xukli

4,00 

En estoc

Ja la tenim aquí i no podia faltar la llibreta sostenible i reciclada dels Xuklis!

I no només la solidaritat és important per cuidar les persones, també hem de tenir cura del medi ambient i sumar-nos a la realitat que estem vivint. El canvi climàtic és una realitat i afecta la salut i la qualitat de vida de les persones.

Suma’t a comprar productes sostenibles!

TAMANY PETIT (A6)

Llibreta estil “moleskine” amb material reciclat i estampat amb un Xukli.

Un total de 100 fulls llisos, amb un elàstic per tancar i marca-pàgines.

Pes 0,022 kg
Dimensions 140 × 90 × 150 cm
Color

Lila, Verd

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES