Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Bolígrafs Xuklis

3,00 

Els Bolígrafs dels Xuklis t’ajudaran a deixar volar la teva imaginació, escriu la teva millor recepta, les teves memòries o les línies més sensibles que puguis expressar.

La tinta és blava, 6 models amb colors diferents.

Capacitat d’escriptura: aprox. 2.500 m
Tinta blava

Pes 0,04 kg
Color

Blau, Blau Fosc, Lila, Taronja, Transparents, Verd, Vermell

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES