Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Bolígraf AFANOC

2,00 

En estoc

L’AFANOC havia de tenir un bolígraf corporatiu i aquí el tenim! I tu que compres aquest producte ens pots ajudar a difondre el nostre projecte, donar veu al nostre missatge i com acompanyem a les famílies i els infants amb un adolescent amb càncer.

Amb aquest bolígraf podeu escriure els vostres millors relats!

 

Descripció

Material: Fabricat amb palla de blat i ABS

Mides: ø10 x 141 mm

Color: Tinta blava

Informació addicional

Pes 0,006 kg

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES