Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya

Axl i el Jardí Màgic

14,50 

Un nou gènere de literatura infantil. Un llibre meravellós que captiva totes les famílies i enlluerna els amants d’una de les bandes de rock més icòniques de tots els temps: Guns N’ Roses.

Una història divertida, amb passatges inoblidables, que desperta als nens i nenes la curiositat per la música rock.

Com? Durant tot el llibre, els adults poden identificar referències a la banda de Guns N’ Roses i compartir-les amb els petits, des d’al·lusions a cançons fins a personatges com Axl, Slash i Duff McKagan.

BARCELONA

L’associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) va ser constituïda el 1987 per un grup de mares i pares que van veure la necessitat d’unir-se per treballar en la millora de la qualitat de vida de tots aquests nens i nenes i incidir en totes les necessitats i desconeixement que envoltaven el càncer infantil.

LLEIDA

La Delegació de Lleida va obrir les seves portes al 2013 i té com a objectiu donar resposta i cobrir totes les necessitats de les famílies que tenen fills/es malalts de càncer de les terres de Lleida per tal de millorar la seva qualitat de vida.

TARRAGONA

Des de l’any 2004 i a petició d’un grup de pares i mares, AFANOC té oberta una seu a Tarragona per tal de cobrir les mancances en serveis i instal·lacions i donar resposta a les necessitats concretes dels infants i adolescents i les seves famílies en el mateix territori on viuen.

DESCARREGA LA GUIA DE MESTRES