Un Posa’t la gorra! ple de música conmemora el desè aniversari de la Casa dels Xuklis

Hem tornat a celebrar el “Posa’t la Gorra!” a PortAventura Park. I ho hem fet amb més il·lusió que mai perquè es commemorava el vintè aniversari de l’esdeveniment. Dues dècades que hem aprofitat per sensibilitzar sobre el càncer infantil mentre compartíem vivències i experiències en un entorn de diversió i entreteniment.

Enguany, unes 2.500 persones han comprat l’entrada solidària per només 25 euros i han lluït la gorra des de l’empatia i la implicació amb l’objectiu de ser iguals als ulls dels infants i adolescents amb càncer. Un gest que els vol dir que no estan sols, ni ells ni les seves famílies.

Les dues agrupacions musicals, Reusamba i Engrescats de Tarragona, han fet ressonar les seves batucades mentre envoltaven PortAventura Park  per diferents recorreguts fins a arribar a la plaça de la Xina, on hi havia ubicats diversos estands per recollir la gorra. Allà mateix, dos joves de l’entitat han llegit el manifest, un moment molt emotiu que s’ha centrat en la importància de normalitzar la malaltia i de comptar amb diversos suports, com el de la ciutadania i el de la Casa dels Xuklis.

La Casa dels Xuklis, també està d’aniversari: deu anys donant allotjament temporal als infants i adolescents amb càncer i les seves famílies mentre duren els tractaments als principals hospitals de referència de Barcelona. Al llarg d’aquesta primera dècada, ja ha pogut donar servei a un miler de famílies.

Finalment, el “Posa’t la Gorra!” ha tancat la festa amb el ritme de Digital Hits. Un colofó ideal per a una edició molt especial que, gràcies al suport de la Fundació PortAventura, ha permès a moltíssimes persones sumar-se a la campanya per donar ajut a les famílies que ho necessiten.