La gelateria Dino, una de les més conegudes en l’àmbit nacional s’ha unit a l’AFANOC per llançar durant tot el setembre, mes de la sensibilització del càncer infantil, una edició limitada de xocolata amb salsa de dolç de llet i galetes pretzels per sobre.

Des del mes de juny portem treballant conjuntament per treure a la llum aquesta campanya. Hem tingut la sort de poder cooperar amb Dino, que ofereix gelats d’alta qualitat amb ingredients naturals i plens de la tradició italiana que tant els caracteritza.

A més, han creat un gust especial per l’ocasió. Una cremosa combinació de gelat de xocolata amb dolç de llet i galetes pretzels per sobre.

Cal destacar que s’ha escollit el setembre perquè és el mes de la sensibilització amb el càncer infantil, els beneficis dels gelats es destinaran a millorar la qualitat de vida dels infants i adolescents amb càncer i les seves famílies.

Ja pots adquirir el teu gelat solidari. De l’1 fins al 30 de setembre compra l’edició limitada de xocolata amb salsa de dolç de llet a les següents botigues Dino:

BARCELONA

  1. Poble Sec (C/ de Blai, 13 )
  2. Barri de Gràcia ( Revolució, cant. C/ Terol)
  3. Centre Comercial l’illa Diagonal (Av. Diagonal, 577)
  4. Centre Comercial Arenas (Gran Via de les Corts Catalanes, 373-385, Local 526 A – B)
  5. Plaça de Sarrià (Plaça de Sarrià nº9)

MADRID

  1. Avenida Felipe II (Avenida Felipe II 15,)
  2. Santa Engracia (Calle de Santa Engracia 155)

SARAGOSSA

  1. Plaza del Pilar (Pl. del Pilar, 10)

MÀLAGA

  1. Torremolinos (Costa de la Carihuela, 12)

I tu a quina aniràs?